Indypodden tar en paus

En ny IndyCar-säsong närmar sig med stormsteg och för er som kanske undrat över vår poddtystnad så beror det på att vi har jobbat hårt med att få ihop planeringen inför året. Att podda om IndyCar är ett av det bästa vi vet, men vi är tyvärr tvungna att meddela att Indypodden kommer att ta en paus på obestämd tid. Helt enkelt för att vi behöver fokusera på våra ordinarie åtaganden. Ni vet – arbeten, familjer, att driva Sveriges största motorblogg för Aftonbladet… ja, ni fattar.

Men misströsta inte. Se detta som ett uppehåll på obestämd tid. Fortsätt gärna att prenumerera på podden så ni inte missar nya avsnitt i framtiden. Vi kommer också att hålla igång våra sociala medier, så följ oss gärna på Facebook, Instagram och Twitter.

Stort tack till alla som lyssnat, som hört av sig, som sponsrat oss och som bidrar till att odla intresset för IndyCar i Sverige. Tack alla gäster som kommit på besök och tack till våra återkommande samarbetspartners: Tickoracingshop.com, Stefanjohansson.art och Auto Motor & Sport.

Vi hörs framöver.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

I samarbete med: